Početna strana

Novosti

Datum 26.05.09
Naslov Wings Business Portal

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš novi proizvod: Wings poslovni portal. Ako želite da prodajete svoje proizvode preko Interneta, omogućite kupcima da vide cene i stanje robe na lageru ili da samostalno naručuju robu, ako želite da vaši komercijalisti na terenu imaju trenutnu informaciju o zalihama, cenama, kupcima i dugovanjima, a menadžeri firme uvek dostupne podatke o poslovanju, bez obzira gde se nalaze, web portal je prava stvar za Vas!

Naše rešenje Vam omogućava da svoj portal aktivirate odmah bez skupog i dugotrajnog razvoja, komplikovanih tehničkih uslova i znatnih ulaganja: nudimo Vam izuzetno napredno, veoma jeftino i nezahtevno rešenje koje je potpuno integrisano sa App-om. Potrebna je jedino veza sa Internetom, čak ne morate imati ni Vaš web sajt. Instalacija se obavlja za nekoliko minuta, a posle toga možete odmah koristiti portal.

Kako to radi? Poseban program omogućava da se podaci iz App-a vide i na webu. Na primer, Vaš komercijalista na terenu vidi trenutno stanje i cene robe u App-u. Takođe može da kreira narudžbenicu za željenog kupca, pri čemu ta narudžbenica odmah postaje dokument u App-u, pa isporuka može početi odmah po naručivanju. Komercijalista na terenu može videti podatke i finansijsku karticu za bilo kog svog kupca ili upisati novog kupca u evidenciju.

Portal mogu koristiti i kupci kojima dozvolite pristup: u App-u u tabeli kupaca unesete pristupno ime i šifru i kupac odmah može početi sa radom. Posle logovanja može da vidi lager listu, svoju finansijsku karticu, kao i da naruči željenu robu. Sve ovo su trenutni podaci koji se direktno dobijaju iz App-a.

Portal mogu koristiti i menadžeri za uvid u poslovne transakcije (na primer, mogu se videti izvodi banke). Svi korisnici koriste isti interfejs, a u zavisnosti od lozinke portal prepoznaje kupca, komercijalistu ili menadžera i dozvoljava pristup određenim modulima.

Šta je potrebno za korišćenje Wings web portala? Sve što Vam treba za korišćenje našeg web portala jeste kvalitetna veza sa Internetom! Na jednom računaru se instalira poseban program koji služi za komunikaciju sa portalom, a potreban je i Aql modul App-a. Sve se podešava jako brzo i spremno je za korišćenje za nekoliko minuta! Korisnici portala mogu mu pristupati sa bilo kog računara koji ima Internet konekciju, iz Internet Explorera ili nekog drugog browsera. To može biti klasičan desktop računar, ali i notebook ili bilo koji uređaj koji je na neki način povezan na Internet. Za prodaju na terenu preporučujemo da pogledate ponudu mobilnih operatera za korišćenje Interneta preko mobilne mreže.

U toku promotivnog perioda Wings je za svoje korisnike obezbedio posebne veoma povoljne cene.

Pozovite nas ukoliko ste zainteresovani za besplatnu demonstraciju!



Idi na početak strane