Početna strana

Novosti

Datum 11.03.10
Naslov WingsNet

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš novi proizvod - WingsNet!

E-dokumenta

WingsNet je sistem koji omogućava razmenu dokumenata preko Interneta. Potpuno integrisan u App i zasnovan na najnovijim tehnologijama, on omogućuje da se jednim klikom pošalje ili primi porudžbenica, faktura i sl. Pri tom nisu potrebne nikakve pripreme niti ulaganja - dovoljno je da imate Internet konekciju i App. Korišćenje je izuzetno efikasno i jednostavno: na primer, želite da pošaljete narudžbenicu nekom dobavljaču. Prvo narudžbenicu unesete na standardni način preko opcije Ulaz/izlaz, Nabavka, Narudžbenice, F2. Zatim aktivirate novu komandu Alt-E i izaberete opciju „Slanje e-narudžbenice“. Kao to uradite, narudžbenica se kopira na WingsNet. Odmah posle toga, Vaš dobavljač može ući u profakture i komandom Alt-E videti koja su dokumenta stigla za njega. U toj listi će videti i vašu narudžbenicu. Dalje može da vidi sadržaj tog do! kumenta ili da je direktno učita u svoj program kao profakturu.

Sličan je sistem i za razmenu faktura: ako Vaš kupac ima pristup WingsNetu, možete mu direktno poslati fakturu i tako mu uštedeti vreme za ponovni unos svih stavki. Sistem je identičan kao i slanje porudžbenice: na fakturi se zada komanda Alt-E i izabere opcija za slanje. Posle toga je faktura na WingsNetu, spremna za preuzimanje od Vašeg kupca. Kupac komandom Alt-E učitava vašu fakturu direktno u ulazne fakture. Time se izbegava zamorno prekucavanje, slanje faksom ili mailom - sve se odvija trenutno i bez mogućnosti greške!


Transfer podataka

Naši korisnici koji koriste modul za transfer obično koriste automatizovani mail za razmenu podataka. Međutim, u poslednje vreme su Internet provajderi zbog virusa uveli razne restrikcije, pa se često dešava da poruka sa podacima bude blokirana, što stvara smetnje u radu. WingsNet elegantno prevazilazi sve te probleme. Razmena podataka se obavlja daleko brže i potpuno bezbedno. Prostom izmenom parametara podaci se šalju na WingsNet umesto na mail, a prijem se obavlja čitanjem podataka sa WingsNeta. Sve je potpuno automatizovano, brzo i bezbedno.


Electronic Data Interchange (EDIFACT)

Wings tenutno radi na povezivanju WingsNeta sa EDIFACT sistemom, što će svim našim korisnicima omogućiti razmenu dokumenata sa velikim trgovinskim lancima, maksimalno efikasno i pod najpovoljnijim uslovima.

 

Probajte!

Korišćenje WingsNeta možete jednostavno i sami probati tako što ćete sami sebi poslati narudžbenicu ili fakturu. Unesite narudžbenicu naslovljenu na Vašu firmu i komandom Alt-E je pošaljite na WingsNet. Zatim uđite u profakture i komandom Alt-E učitajte poslatu narudžbenicu. Jedini uslov je da imate Internet i neku od novijih verzija App-a.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja!

Pozdrav
Nenad Batoćanin

 



Idi na početak strane