Početna strana

Novosti

Datum 11.11.14
Naslov Obaveštenje

Poštovani korisnici,
 
Wings neće raditi u utorak, 11. novembra zbog državnog praznika, ali će zbog hitnih slučajeva fiksna podrška biti dostupna. Napominjemo da se angažovanje tog dana naplaćuje po tarifi za hitne intervencije (27e po satu).
 
Nova verzija App-a ima veoma korisnu mogućnost za direktno zakazivanje intervencije. Bez direktnog zvanja telefonom i čekanja, sada sve možete obaviti direktno iz App-a. Na primer, želite da kontaktirate našu podršku iz nekog razloga. Dovoljno je da u App-u na bilo kom mestu u programu aktivirate komandu F12 i iz ponuđenog menija izaberete opciju Zakazivanje intervencije. Program onda omogućava da unesete vaše ime, broj telefona na koji želite da vas kontaktiramo i opis problema. Unesite te podatke i potvrdite unos. Program automatski upisuje vaš zahtev u naš online sistem za intervencije i ostaje samo da sačekate da vas kontaktira naša podrška.
 
 
 
 
App sada ima i novi sistem za instalaciju nove verzije. Ranije se nova verzija instalirala tako što se pokrene AppUpd sa našeg servera preko wings.rs, a sada se sve može obaviti iz programa: bilo gde u programu aktivirajte F12, pa izaberite opciju Instalacija nove verzije. Program postavlja kontrolno pitanje (da li zaista želite da instalirate novu verziju). Odgovorite sa Da ili izaberite opciju Izmene ako želite samo da vidite listu novina u novoj verziji. Posle toga se učitava nova verzija sa našeg servera. Ova operacija može potrajati 1-2 minuta, u zavisnosti od brzine internet veze. Posle toga se radi raspakivanje i instalacija. Za instalaciju je neophodno da svi korisnici napuste program. Ukoliko je neko ostavio uključen program, program ispisuje upozorenje. Na kraju se dobija poruka da je priprema obavljena, samo je potrebno da se ponovo pokrene program i sačeka da se obavi drugi deo instalacije. Ukoliko želite, možete bez problema koristiti i stari sistem za instalaciju.
 
Za Wings,
 
Nenad Batoćanin
 

 



Idi na početak strane