Poštovani korisnici,

Posle četiri godine pauze, odlučili smo da ponovo pokrenemo Bilten!

I pored velikog broja stručnih časopisa, u Srbiji još uvek ne postoji kvalitetan medij u elektronskom formatu koji sažeto i pravovremeno obaveštava svoje čitaoce o najnovijim propisima u poslovanju, a istovremeno je pregledan, jednostavan za korišćenje i omogućava efikasno pretraživanje tekstova i propisa. Zato smo pošli od našeg Biltena koga smo izdavali punih osam godina i koji je bio izuzetno popularan. Umesto povremenog slanja tekstova na mail, napravili smo savremen i efikasan web portal koji vam kroz jedinstven i efikasan interfejs omogućava da na računaru, tabletu ili telefonu saznate najnovije poslovne vesti, pročitate stručne komentare novih propisa, nađete propis ili službeno mišljenje, postavite pitanje na koje vam odgovara stručno lice.

Rezultat je na adresi www.neobilten.com:

neobilten

Za pristup Neobiltenu neophodno je da se registrujete i platite pretplatu. Pretplata je 625 dinara mesečno (minimalni period za plaćanje je 6 meseci).

Za Wingsove korisnike spremili smo posebne uslove: ukoliko se pretplatite na Neobilten do 31. jula 2016. godine, dobijate popust od 20%.

Za više detalja pogledajte www.neobilten.com ili nas pozovite na telefone 063.367.385 ili 011.3058.864.

Za Wings,

Nenad Batoćanin