Poštovani korisnici,

Novu poslovnu godinu u programu možete otvoriti kao i prethodnih godina: na tekućoj godini aktivirate komandu Sh-F6 i izaberete prvu opciju „Otvaranje nove godine“. Detaljno uputstvo za otvaranje možete naći na sledećem linku:

http://wings.rs/otvaranje-nove-poslovne-godine

U narednom periodu biće značajno više intervencija, pa vas molimo za strpljenje. Najbrži način da zakažete intervenciju je komanda F12. Dovoljno je da u App-u na bilo kom mestu u programu aktivirate komandu F12 i iz ponuđenog menija izaberete opciju Zakazivanje intervencije. Tu možete uneti vaše ime, broj telefona na koji želite da vas kontaktiramo i opis problema (podaci su opcioni, možete sva polja ostaviti prazna). Zahtev se automatski upisuje u naš online sistem za intervencije i ostaje samo da sačekate da vas kontaktira naša podrška. Na ovaj način štedite vreme jer nema potrebe da nas zovete telefonom.

Wings neće raditi 1-3. januara 2023. godine. 03.01.2023. biće dostupna služba za hitne intervencije koju možete dobiti pozivom na uobičajene telefone. Imajte u vidu da se sve intervencije u tom periodu naplaćuju po posebnoj tarifi.

Želimo vam srećnu Novu godinu!

Wings Software