Poštovani korisnici,

Uputstvo za otvaranje nove poslovne godine možete naći na sledećem linku:

http://wings.rs/otvaranje-nove-poslovne-godine?tip=app

Procedura otvaranja je veoma jednostavna i ista je kao i prethodnih godina, pa možete i sami da je primenite. Ukoliko naiđete na neki problem, ipak pozovite podršku.

U narednom periodu biće značajno više intervencija, pa vas molimo za strpljenje. Najbrži način da zakažete intervenciju je komanda F12. Dovoljno je da u App-u na bilo kom mestu u programu aktivirate komandu F12 i iz ponuđenog menija izaberete opciju Zakazivanje intervencije. Tu možete uneti vaše ime, broj telefona na koji želite da vas kontaktiramo i opis problema (podaci su opcioni, možete sva polja ostaviti prazna). Zahtev se automatski upisuje u naš online sistem za intervencije i ostaje samo da sačekate da vas kontaktira naša podrška. Na ovaj način štedite vreme jer nema potrebe da nas zovete telefonom.

Wings neće raditi 1. i 2. januara 2020. godine. U tom periodu biće dostupna služba za hitne intervencije koju možete dobiti pozivom na uobičajene telefone. Imajte u vidu da se sve intervencije u tom periodu naplaćuju po posebnoj tarifi.

Želimo vam srećnu Novu godinu!

Wings Software